İstanbul Trafik Vakfı’nda 6’ıncı Dönem TİS İmzaladık

İstanbul’da otoparkları ve çekicileriyle hizmet veren İstanbul Valiliği’ne bağlı Trafik Vakfı’nda 6’ıncı dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı. TİS ile ücretlere yüzde 17’ye varan oranlarda zam alınırken sosyal haklarda önemli artışlar sağlandı.

trafik_vakfi_tumtis

Kazanımlarımız korundu, artışlar sağlandı
İşveren tarafını İstanbul Valiliği Mütevelli Heyeti’nin oluşturduğu İstanbul Trafik Vakfı’nda 6’ıncı dönem toplu sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. İstanbul Valiliği’nde 19 Şubat 2015 tarihinde imzalanan 6’ıncı dönem TİS’i ile kazanılmış haklarımız korundu.

6’ıncı Dönem TİS’i İstanbul Valiliği Mütevelli Heyeti ile Sendikamız arasında imzalandı
6’ıncı dönem toplu iş sözleşmesi, Trafik Vakfı’ndan sorumlu Vali Yardımcısı Aziz Mercan, İstanbul Trafik Vakfı Genel Müdürü İzzet Pulur, Trafik Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi İsmet Nane, Çekiciler Müdürü Aydın Ertem, Otoparklar ve İK Müdürü Okan Kansu, Av. Asuman Önde ile Genel Başkanımız Kenan Öztürk, Genel Sekreterimiz Gürel Yılmaz ve İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Ersin Türkmen, işyeri temsilcilerimiz Ali Tozlu, Ramazan Çevre ve Hakan Ergünoğlu’nun katılımıyla imzalandı.

trafik_vakfi_1

Üyelerimizin onayı ile imzalandı
Toplu iş sözleşmesi üyelerimizin tamamının onayı alınarak imzalandı.
Geçerlilik süresi 01.01.2015-31.12.2017 olan sözleşme ile üyelerimizin mevcut hakları korundu ve önemli artışlar sağlandı. Ücretlere yüzde 12 ila 17 arasında değişen oranlarda zam alındı. Sosyal haklarda önemli artışlar sağlandı.