Gaziantep Nakliyat Ambarları, Gazi-Ulaş ve Adana Çukurova Kargo’da Yeni Dönem TİS Başarıyla Sonuçlandı

Gaziantep’te sendikamızın örgütlü bulunduğu ambar işyerleri, Büyükşehir Belediyesine bağlı Gazi-Ulaş ile Adana Çukurova Kargo’da yeni dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) başarıyla sonuçlandı. 2015-2017 dönemini kapsayan TİS ile yüzde 13.18 ila 20.20 arasında değişen oranlarda ücret artışı sağlandı.

SONY DSC

SONY DSCGaziantep’te örgütlü bulunduğumuz nakliyat ambarlarında 2015-2017 dönemini kapsayan toplu iş sözleşmesi, Genel Başkanımız Kenan Öztürk, Şube Sekreterimiz Mahmut Canyurt, Şube Mali Sekreterimiz İbrahim Gülmez ve şube yöneticilerimizin katılımıyla Nakliyeciler Odası’nda imzalandı. TİS toplantısında işveren tarafını Nakliyeciler Odası Başkanı Zafer Aydıngüler başkanlığında seçilen komite temsil etti.

Sendikamız, TİS teklif tasarısını genel üye toplantıları yaparak hazırladı. Üyelerimizin tamamına yakınının onayı alınarak imzalanan TİS ile ücretlerde yüzde 13.18 ila 20.20 arasında değişen oranlarda zam alınırken sosyal haklarda önemli artışlar sağlandı.

Gazi-Ulaş’ta TİS Tamamlandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Gazi-Ulaş’ta yeni dönem TİS görüşmeleri tamamlandı. TİS teklif tasarısı genel üye toplantıları alınarak hazırlandı ve TİS görüşmeleri üyelerimizin tamamının onayı alınarak sonuçlandırıldı. İmzalanan TİS ile ücret ve sosyal haklarda önemli artışlar sağlandı.

Adana Çukurova Kargo’da TİS Yenilendi
Adana’da örgütlü bulunduğumuz Çukurova Kargo’da imzalanan yeni dönem TİS ile de üyelerimizin ücretlerinde önemli artışlar sağlandı.
Toplu sözleşme görüşmelerine Genel Başkanımız Kenan Öztürk ile Adana Şube Başkanımız Halil Çekin ve şube yöneticilerimiz katıldı.
TİS sürecine günler öncesinde hazırlanıldı ve üyelerimizin katılımıyla hazırlanan teklif tasarısı işverene sunuldu. Yapılan görüşmelerin ardından üyelerimizin tamamının onayı alınarak TİS imzalandı. 2015-2017 Dönemini kapsayan TİS ile ücretlerde yüzde 13.18 ila 20.20 arasında değişen oranlarda artış sağlandı. Sosyal haklarda yeni kazanımlar elde edildi.