Adana ve Mersin Nakliyat İşyerlerinde Yeni Dönem TİS’leri Başarıyla Tamamlandı

Adana ve Mersin’de örgütlü bulunduğumuz nakliyat ve taşımacılık işyerlerinde 2015-2017 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmeleri (TİS) başarıyla tamamlandı. Tarsus’ta örgütlenme çalışmasını tamamladığımız Ali Kargılı Nakliyat Ambarı’nda da ilk toplu sözleşme bağıtlandı. İmzalanan TİS ile üyelerimizin ücretlerine yüzde 15 ila yüzde 46 arasında değişen oranlarda zam alındı.

ADANA-tumtis
TİS toplantısı, Genel Başkanımız Kenan Öztürk, Adana Şube Başkanımız Halil Çekin ve şube yöneticilerimizin katılımıyla yapıldı.

Ücret ve Sosyal Haklarda Önemli Kazanımlar Sağlandı
Adana’da kurulu bulunan Adana ve Toros Taşımacılık ile Adana Ekspres Kargo’da TİS toplantısı, Genel Başkanımız Kenan Öztürk, Adana Şube Başkanımız Halil Çekin ve şube yöneticilerimizin katılımıyla yapıldı. Toplantıda imzalanan toplu sözleşme ile üyelerimizin ücretlerine yüzde 15 ile yüzde 46 arasında değişen oranlarda zam alındı. Yıllık ve bayram izinlerini içeren sosyal haklarda da önemli artışlar sağlandı.

Sendikamız, genel üye toplantıları yaparak hazırladığı TİS teklif tasarısını işverene sundu. TİS görüşmeleri üyelerimizle paylaşıldı ve yine üyelerimizin onayı alınarak imzalandı.

mersin_tumtis
TİS toplantısı, Genel Başkanımız Kenan Öztürk, Mersin Şube Başkanımız Savaş Gürkan ile şube yöneticilerimiz ve işyeri temsilcilerimizin katılımıyla 30 Haziran 2015 tarihinde yapıldı.

Mersin’de TİS Görüşmeleri Tamamlandı
Mersin’de kurulu bulunan Mersin Taşımacılık İle Doğu Akdeniz Nakliyat Ambarı’nda da yeni dönem TİS’leri başarıyla tamamlandı.

TİS toplantısı, Genel Başkanımız Kenan Öztürk, Mersin Şube Başkanımız Savaş Gürkan ile şube yöneticilerimiz ve işyeri temsilcilerimizin katılımıyla 30 Haziran 2015 tarihinde yapıldı. İmzalanan TİS ile üyelerimizin ücretlerine yüzde 15 ila yüzde 46 arasında değişen oranlarda zam alınırken, sosyal haklara yeni kazanımlar eklendi.

TİS teklif tasarısı genel üye toplantıları alınarak hazırlandı ve görüşmeler üyelerimizin onayı ile sonuçlandırıldı.

Ali Kargılı Nakliyat Ambarı’nda Toplusözleşmeli Dönem
Tarsus’ta örgütlenme çalışmasını tamamladığımız Ali Kargılı Nakliyat Ambarı’nda da TİS görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.
Genel Başkanımız Kenan Öztürk, Mersin Şube Başkanımız Savaş Gürkan ve şube yöneticilerimizin katılımı ile imzalanan toplu sözleşme ile önemli kazanımlar sağlandı. İmzalanan toplu sözleşme ile burada daha önce iş güvencesiz ve sendikasız çalışan üyelerimizin kazanımları da Adana ve Mersin’deki sendikalı işçilerle aynı seviyeye getirildi. Ücretlere yüzde 15 ila yüzde 46 arasında değişen oranlarda zam alınırken, sosyal haklarda da önemli kazanımlar sağlandı.

TİS görüşmeleri üyelerimizin onayı alınarak sonuçlandırıldı.