Kuruluş yıl dönümü mesajları

Sendikamızın 71. Kuruluş yıl dönümüne ilişkin Türk-İş Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Sayın Hakan Yeşil ve K.K.T.C Hür İşçi Sendikaları Federasyonu Genel Başkan Vekili Sayın Ahmet Serdaroğlu tarafından gönderilen kutlama mesajları; 

Sayın Öztürk,

Ülkemizin ve konfederasyonumuzun en köklü ve güçlü sendikalarından biri olan taşımacılık işkolunun can damarını oluşturan nakliyat ambarları, kargo/lojistik ve araç muayene istasyonlarında binlerce işçinin üye olduğu TÜMTİS sendikamız, işçi sınıfı tarihinde önemli başarılara imza atmıştır.

Geçmişten günümüze yapılan sözleşmelerle üyesi olduğu işçilerin çıkarlarını hep ön planda tutmuş, hak ve çıkarlarını geliştirmiş ve geliştirmeye devam edeceğine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta siz ve TÜMTİS ailesi olmak üzere kuruluşunuzun 71. yıl dönümünü kutlar, sendikanızın bu günlere gelmesinde emeği geçenleri saygı ve rahmetle anıyorum.

Ergün Atalay

TÜRK-İŞ Genel Başkanı

***

Sayın Başkanım,

1949 Yılında kurulan TÜMTİS’imizin 71’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu paylaşıyoruz.

Şahsınızda TÜMTİS Yönetim Kurulu’na, değerli üyelerinize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz. 

Genel Maden İşçileri Sendikası

Genel Başkan

HAKAN YEŞİL

 

***

TÜMTİS Genel Başkanlığı,

Türk-İş Konfederasyonumuzun kurucu beş sendikasından biri olan TÜMTİS sendikamız gerek ülke içerisinde gerekse uluslararası sendikal ve emek hareketi içesinde 71 yıldır güçlenerek devam etmektedir.

Hür-İş Federasyonu olarak TÜMTİS sendikamızın 71. Kuruluş yılını kutlarken sınıf mücadelesinin artarak ve güçlenerek devam etmesi dileklerimle.

Ahmet SERDAROĞLU

K.K.T.C HÜR-İŞ Genel Başkan Vekili