Taşeronlaştırmaya Karşı Ankara’da Buluşuyoruz!

Taşeronlaştırmaya, güvencesiz ve kuralsız çalıştırmaya dur demek ve sendikal örgütlenme önündeki engellere karşı çıkmak için Ankara’da “kölelik düzenine son” mitinginde buluşuyoruz.

taşeron_hayırKölelik Düzenine Son!

Konfederasyonumuz Türk-İş, 15 Şubat 2014 Cumartesi günü, çalışma hayatındaki olumsuzluklara dikkat çekmek, güvencesiz ve kuralsız çalışma ile özelleştirme uygulamalarına ve sendikal örgütlenmenin önündeki engellere karşı çıkmak için “kölelik düzenine son” yürüyüş ve mitingi düzenliyor.

Ankara dışındaki illerden de katılımın beklendiği miting için şu çağrı yapıldı:

“Sabah saat 09:00’da Ankara Garı’nda toplanıldıktan sonra Sıhhiye Meydanı’nda saat 12:00’da başlayacak mitinge, tüm emek ve meslek örgütleri, siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri ve tüm halkımız davetlidir.

Yaşamını emeğiyle sürdüren ve çocuklarına güzel günleri miras bırakmak isteyen herkesi 15 Şubat Cumartesi günü Sıhhiye Meydan’ındaki kölelik düzenine son yürüyüş ve mitingine bekliyoruz.”