ARAS KARGO İŞYERİ TEMSİLCİLERİ GÜNDEM TOPLANTISI YAPILDI

Örgütlü olduğumuz işyerlerinden olan Aras Kargo’nun İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası işyerlerine yönelik temsilci toplantısı yapıldı. Her iki yakadan katılan işyeri temsilcilerimizle yapılan toplantıda çalışma yaşamının sorunları ve 1 Mayıs gündemi, sendikamızın örgütlenme gündemi ele alındı.

Genel merkez binamızda yapılan toplantı Genel Başkanımız Kenan Öztürk, Genel Sekreterimiz Muharrem Yıldırım, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Ersin Türkmen ve şube yöneticilerimiz, Gebze Şube Başkanımız Ali Rıza Atik ve şube yöneticilerimizin katılımıyla yapıldı.

Genel Başkanımız, genel ekonomik durum, vergide adalet, hayat pahalılığı, örgütlenme önündeki engeller gibi talepler etrafında 1 Mayıs’ın önemine dair bir çerçeve çizdi; güçlü ve birleşik bir 1 Mayıs için alanlarda olunacağını belirtti.

Sendikamızın örgütlenme gündemine de değinen Genel Başkan, MNG Kargo örgütlenmesinin tüm kargo işçileri açısından önemine değindi, tüm üyelerimizin örgütlenmeye destek vermesi gerektiğini belirtti.

FOTO ALBÜM: Aras Kargo İstanbul ve Gebze İşyerleri/Temsilci Toplantısı (24.04.2024)

****

UPS Kargo işyeri temsilcilerimizle de 1 Mayıs gündemiyle bir araya gelindi. Genel Merkez binamızda yapılan toplantıya UPS Kargo İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası işyerlerinden, temsilcilerimiz katıldı. (22.04.2024)